[woodmart_title size=”extra-large” align=”left” title=”Wij zijn Madelon en Bram van Promoheld.” woodmart_css_id=”5bf548703dcbf” title_width=”100″]

Een jong, hip en innoverend bedrijf in promotieartikelen. Naast dat Bram fulltime werkt in de HR en Madelon in de zorg hebben wij als bijbaan Promoheld.

Waarom naast een fulltime baan ook nog Promoheld? Bram is in het verleden meerdere jaren ondernemer geweest in verschillende branches. Promoheld hebben wij altijd een zeer leuk bedrijf gevonden om voor te werken. We zien het een beetje als ons kindje. Dit was voor ons de reden om onze hobby door te zetten naast onze baan. Nu weet u gelijk waarom onze prijzen zo laag zijn.

Wat wij zo leuk vinden aan Promoheld? We zien dat onze conculega’s vaak veel vragen voor promotieartikelen. Wij vinden het leuk om de markt te doorbreken met concurrerende prijzen. Daarnaast vinden we het heel leuk om mee te denken met de klant. Dit creatieve proces geeft veel energie.

Hoe zien we ons over 5 jaar? Wij hopen dat we dan nog lekker bezig zijn met onze fulltime baan. We hopen ook dat we dan Promoheld helemaal naar onze wens is en dat onze catalogus misschien wel 1000 producten kent tegen een lage prijs en een hoge kwaliteit. O ja en we hopen op veel leuke reviews!

Heb je een feedback over onze webshop of vragen? Stuur gerust een mailtje naar [email protected]!

Enjoy our webshop.

Follow Promoheld on Instagram and Facebook

HANTEKENING