Levertijd & verzendkosten

Al onze bestelingen worden gratis verzonden door heel europa. Geen bijkomende kosten of verassingen. 

Wij hebben verschillende producten met een verschillende productietijd. Op de productpagina staat altijd duidelijk uitgelegd wat de productie en verzendtijd gaat zijn. 

Producten die uit de productie komen worden de zelfde dag nog verzonden. Vandaag verzonden is meestal de volgende dag in huis. Het kan voorkomen dat PostNL logistieke problemen heeft en de levering iets langer duurt. Wij leveren altijd een Track & Trace zodat pakket gevold kunnen worden. 

Is de geschatte levertijd te lang en wilt u de producten sneller ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice. Wij kunnen altijd kijken naar de productieplanning of een spoed levering mogelijk is. Voor een spoedlevering zijn soms extra kosten aan verbonden. 

Wilt u het product voor een specifieke datum ontvangen maar u weet niet zeker of dit nog kan. Neem contact op met onze klantenservice. We kunnen voor u naar de productieplanning kijken zodat u veilig kunt bestellen. 

Retourneren

Op onze standaard niet bedrukte artikelen heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht verwijzen we u graag door naar onze modelformulier voor herroeping pagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bedrukte of op maat gemaakte producten die u via onze shop koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Na het goedkeuren van de drukproef is het herroepingsrecht dan ook niet van toepassing op deze producten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling en goedkeuring proefdruk definitief.